Ing. Romana Nitková

Ing. Romana Nitková

Vedoucí oddělení

Výstavní a programové oddělení
Horní nám. 7
750 11 Přerov

tel.: 581 203 105
mobil: 724 947 541
nitkova@prerovmuzeum.cz

Vzdělání

1989 – 1994
VŠB Ostrava - Technická univerzita, Ekonomická fakulta

  • 1992  obor ekonomie
  • 1994  obor podnikatelství a management, specializace marketing
    a obchod

1995
CIMA / Český institut pro marketing, Dům techniky Ostrava, CIMA – A

1996
TMT - Training of Management Trainers  - A British Know How Fund Project managed by Lancashire Enterprises plc, OTC, Certificate in training and development

Praxe

2016 - dosud
Muzeum Komenského v Přerově p.o., Vedoucí výstavního a programového oddělení

2015
Jiří Hurta – Reklama Hurta Přerov, Marketing a obchod

2009
OMEGANET s.r.o., Brno,  Manažer marketingu

2005 - 2008
KARAT Software a.s., Přerov (dříve I.F.T. PROGRES a.s.),
Senior marketing manager

2005
6promotionmorava, Olomouc,  account manager senior

2004 - 2005
KCM Consulting s.r.o., Přerov, manažer marketingu a obchodu

1999 - 2004
Hanácká kyselka s.r.o., Horní Moštěnice, Manažer marketingu

1997 - 1999
PSP pohony a.s., Přerov, Vedoucí marketingového oddělení

1998
ŠMR - Škola manažerského rozvoje, externí lektor kurzu Základy marketingu

1997
OTC - Olomouc training center, externí lektor kurzu CIMA A

1996-1997
PSP pohony a.s., Přerov, Marketingový specialista

1994 - 1996
RMC – Ing. Marcel Kubášek, Hranice – externí spolupráce

1994
Kazeto s.p., Přerov - zpracování propagační strategie 


Vyhledávání

Kalendář akcí Muzeum Komenského

Falšování potravin – fenomén dneška?  

(22.10.2019 – 22.10.2019)
22.10.2019, 17:00:00 - 22.10.2019, 18:00:00

Přednáška RNDr. Mirjany Koláčkové se věnuje falšování potravin v současnosti. Tímto tématem se přednášející dlouhodobě zabývá v rámci svého pracoviště ve Státním veterinárním ústavu Olomouc.

Tato poslední doprovodná akce k výstavě „Šejdíři a šizuňkové: historie falšování potravin“ se uskuteční v úterý 22. října 2019 v Korvínském domě (Horní náměstí 31).
Začátek přednášky v 17 hodin, vstupné 10 Kč.

Ostatní akce

Šejdíři a šizuňkové: historie falšování potravin 

(12.4.2019 – 27.10.2019)
12.4.2019, 00:00:00 - 27.10.2019, 23:59:00

Hlavní výstavní projekt v roce 2019.  Náhražky surovin, nižší váha, horší jakost, dvojí kvalita potravin – témata, při kterých často zaslechneme povzdech „To by se dřív stát nemohlo!“. Opravdu nemohlo?

Velký výstavní sál, kruhový sál, rytířský sál, chodba druhé patro
12. dubna až 27. října 2019

Vstupné: 60/30 Kč

Dravci, sokoli a sovy 

(2.4.2019 – 31.10.2019)
2.4.2019, 09:00:00 - 31.10.2019, 16:00:00

sezónní výstava roku 2018